Deze week is er elke dag wel wat te beleven in Nijmegen. Waar ben jij bij?

Om de maandag direct sportief te beginnen kun je mee gaan doen aan het 2 tegen 2 voetbaltoernooitje van FC Kunde. Het is niet nodig om je op te geven, kom gewoon om 19.00 uur naar het Universitair Sportcentrum en trap gezellig een balletje mee!

Heb je op dinsdag nog steeds zin om lekker te sporten? Dan komt dat goed uit want de NSSR wil samen met jou de andere kant van de oceaan gaan verkennen. Ze organiseren een American Sports Tournament en hierbij maak je kennis met verschillende sporten met een Amerikaanse inslag zoals honkbal, lacrosse, ultimate frisbee, rugby, beachvolleybal en basketbal. Schrijf je snel in and show your talents!

De studentenband-competitie Kaf en Koren gaat weer van start. In drie rondes wordt de beste studentenband van dit jaar gekozen. Komende dinsdag 17 april is de eerste ronde waarbij de bands Fake ID, The Hubschrauber en ZeitGeist hun beste nummers laten horen.

Op woensdag 18 april speelt de theatervoorstelling Eten met Vrienden in de Stadsschouwburg. Deze humoristische voorstelling met onder andere Rick Engelkes en Miryanna van Reeden gaat over het huwelijk en de daarbij horende huwelijkscrisis. Een echte aanrader!

Studievereniging Sigma bestaat 35 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom is er op donderdag 19 april een groots lustrumfeest in Universiteitscafé Piecken. Vanaf 21.00 uur ben je van harte welkom en wil je gratis drank scoren kom dan in je meest kleurrijke kleding!

Heb je zin om lekker te dansen en uit je dak te gaan? Ga dan naar Wunderbar want zij presenteren donderdag Dansen in Wunderbar. Met Roel Zweers en Budakid die voor de muziek zorgen gaat het zeker een swingende avond worden.

Op vrijdag 20 april wordt het driejarig bestaan van Give it Dub gevierd en dit gaat natuurlijk het beste met een heel groot en dik feest in de Doornroosje! Verschillende bekende artiesten gaan er voor zorgen dat dit een gigantisch feest gaat worden.

Berlijn is het centrum van kunst, creativiteit én freejumpers, het is dan ook geen wonder dat deze voorstelling vol met theater, acrobatiek en muziek Made in Berlin heet. Gelukkig komen ze ook naar Nijmegen want op zaterdag 22 april staan ze in De Lindenberg en kun jij deze spectaculaire show gaan beleven! /LJ

Veel plezier deze week! Kijk voor een uitgebreid overzicht en meer informatie even in onze uitagenda!

Nijmegen 0
Stippellijn

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Stippellijn


Naam

Spamcontrole (vul in: ja)


Reactie


Advertorial
Advertorial

Poll

Stelling: studeren in het buitenland is onmisbaar.

Eens, het is leuk en leerzaam.
Oneens, het is geen noodzaak.