Met valentijnsdag in aantocht hangt de liefde in de lucht... En van liefde komt? Seks! Lees daarom nu deel 10 van 'Wat hebben we deze week geleerd over seks?' met onder andere: lingerie-vrees, trendy condooms en sexy zuster. 

Lingerie-vrees
Vrouwen schijnen op Valentijnsdag dolgraag te worden verrast met spannende lingerie, gekocht door hun geliefde. Rode en ook zwarte setjes zijn zeer welkome cadeaus bij de dames. Maar de heren zelf hebben daar nog behoorlijk wat moeite mee, blijkt uit onderzoek in opdracht van lingerieketen Hunkemöller over Valentijnsdag en eventuele presentjes. Op de vraag aan de mannen of ze weleens lingerie hebben durven geven, was het resultaat 14%. Angsthazen, dat zijn jullie. 

Trendy condooms
Op internet gonst het van de berichten dat het Franse modehuis Chanel condooms op de markt heeft gebracht. Goed idee, zou je zeggen: alleen bij Chanel weten ze van niks.. Zo zijn er foto’s in omloop van de zogenaamde nieuwe condoomlijn van Chanel, telkens met wisselende slogans. Een witte uitvoering met de tekst ‘Keep it classy’ is er een van. De leukste is ongetwijfeld de zwarte uitvoering, met de tekst: ‘Voor trendy slettenbakken’. Wie dit bedacht heeft is helaas niet bekend.

Seks en geweld
Amerikaanse onderzoekers kwamen tot een bijzondere conclusie tijdens een test met muizen. Hun hersenen bleken op dezelfde manier te reageren bij geweld en seks. De onderzoekers vermoeden dat dit bij mensen ook het geval is. Dit stond in het meest recente nummer van Nature. Uit het onderzoek blijkt ook een verklaring voor seksueel delinquenten. Bij hun zouden de impulsen in de hersenen verkeerd staan afgesteld. Gewoon een kwestie van 'effe' bijstellen dus.

Sexy zuster
Aan de muren van het ziekenhuis in de Chinese stad Chengdu hangen sexy foto’s van de verpleegsters die er werken. Het militaire hospitaal had al van alles geprobeerd om de zieken op te fleuren: muziek, gekleurde muren en kunst, maar niets van dat al werkte. Maar de sexy zusterportretten verrichten wonderen… Zo zijn de nachtzusters gefotografeerd in kinky jurkjes en in leer. Onder de foto’s staat ’We hopen dat u snel weer beter bent’. Volgens het ziekenhuis zijn de resultaten ‘zeer positief’ te noemen.

Op de hoogte blijven van onder andere deze rubriek? Vind ons dan leuk op Facebook, of volg ons op Twitter!

Zie ook:
Deel 1: Kerstcadeautip, vreemgaan-gen en de iPhone
Deel 2: Onder invloed, feestdagen en hoogbejaarden
Deel 3: Fietsen en oudejaarsavond
Deel 4: Hardcore porno en schaamhaar
Deel 5: Mile High Club, getrouwde mannen en de Belgische trein
Deel 6: Muziek, ontmaagding en de tietentas
Deel 7: Opblaaspoppen, telefoonseks en sperma-allergie
Deel 8: Oudere vrouw, woensdagmiddag en mini-penis
Deel 9: Penis-pasta, schone slaapkamer en sperma-parfum

Seks 0
Stippellijn

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Stippellijn


Naam

Spamcontrole (vul in: ja)


Reactie


Advertorial
Advertorial

Poll

Stelling: studeren in het buitenland is onmisbaar.

Eens, het is leuk en leerzaam.
Oneens, het is geen noodzaak.